Vaatwasbestendige mokken bedrukken

Op zoek naar vaatwasbestendige mokken, die te bedrukken zijn met allerlei gegevens? De mokkenwinkel heeft een aantal druktechnieken die uitermate geschikt zijn tegen de vaatwasser. De opdruk gaat langer mee en is bestand tegen de invloeden en de hitte van de vaatwasser. Er zijn verschillende druktechnieken, elke druktechniek heeft unieke eigenschappen. Voordelige druktechnieken zijn ook vaatwasbestendig, maar na circa 500 wasbeurten zal de opdruk gaan vervagen. We geven u hieronder een overzicht en mogelijkheden voor mokken die vaatwasbestendig zijn, per druktechniek geven we een overzicht van het aantal wasbeurten, zodat u een geschikte druktechniek makkelijk kunt uitkiezen.

Vaatwasbestendige mokken bedrukken met directdruk

Het ligt eraan welke inkt we moeten gebruiken. De meeste kleuren kunnen we met keramische inkten drukken. Bij deze inkten geven we ongeveer 700 spoelbeurten af. Soms kan het zijn dat we een kleur niet met een keramische inkt kunnen drukken. Dan moeten we uitwijken naar Polylux inkten, deze zijn minder krasvast en minder vaatwasbestendig. Hierbij adviseren we handwas. Dus het is een beetje afhankelijk van de kleur van het logo welke inkt we moeten gebruiken. Daarom geven wij altijd na ontvangst en beoordeling van het logo de daadwerkelijke vaatwasbestendigheid af.

Vaatwasbestendige mokken met transferdruk bedrukken

Idem als transferdruk. Transferdruk heeft echter wel meer mogelijkheden voor het plaatsen van meer gedetailleerde logo's, logo's met kleurverloop en rasters. Voor transferdruk zijn vaak meerdere drukposities voorhanden. Ook voor deze druktechniek dus circa 700 spoelbeurten, afhankelijk van de te gebruiken kleuren voor het logo.

Mokken met sublimatie bedrukken

Sublimatie druk is een prachtige druktechniek. Het is een digitale drukmethode die een briljant eindresultaat geeft. Sublimatiedruk is geen vaatwasbestendige opdruk. De spoelbeurten voor deze druktechniek varieert van 20 tot 200 wasbeurten, hierna vervaagt het logo langzaam. Wanneer u vaatwasbestendige mokken wilt bestellen is het raadzaam te kiezen voor directdruk, tampondruk of transferdruk.

Mokken laten zandstralen

Logo's en reclameboodschappen kunnen ook worden bewerkt door middel van zandstralen. Hierbij wordt de mok gezandstraald met een voelbare elegantie. Zandstralen van mokken heeft een schitterend effect. Kan gecombineerd worden met een mok in iedere pms-kleur. Deze vorm van personalisering geeft diepte. Hierdoor is deze druktechniek vaatwasserbestendig, doordat er niet gewerkt wordt met drukkleuren. Het bovenste laagje wordt verwijderd.

Een gravure op mokken laten zetten

Door middel van een computergestuurde lasermachine wordt uw logo of opschrift duurzaam en haarscherp op het materiaal gelaserd. Deze druktechniek is alleen geschikt voor houten mokken en mokken van metaal of rvs. De druktechniek geeft een exacte en haarscherpe reproductie van logo's en teksten. Het bovenste laagje van de mok of beker wordt verwijderd, hierdoor is deze bewerking bestand tegen de vaatwasser.

Hoe vaatwasbestendig is een mok met tampondruk

Tampondruk is een voordelige druktechniek. Echter heeft het ook een keerzijde. Deze druktechniek is niet optimaal bestand tegen de vaatwasser. Na circa 200-500 wasbeurten wordt de bedrukking steeds vager. Een aantal van onze goedkope mokken zijn te bedrukken met een vaatwasbestendige opdruk tot wel 600 wasbeurten. Het is altijd verstandig om uw wensen m.b.t. de vaatwasbestendigheid aan ons door te geven. M.a.w. het is dus mogelijk om deze mokken af en toe in de vaatwasser te doen, maar niet diverse malen per dag. Wanneer u een voordelige mok zoekt is dit een goed alternatief.

Ruime keuze in vaatwasbestendige mokken bedrukken

Op onze website ziet u diverse categorieën. Zo treft u witte keramieken mokken aan, maar ook gekleurd porseleinen mokken. Alles om het voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken deze mokken te laten bedrukken. U filtert eenvoudig op prijs, kleur of materiaal. U kunt nog gerichten zoeken met diverse subcategorieën. Zo vindt u meteen de mok die past bij uw vereniging of bedrijf. Het grootste aanbod zult u vinden onder witte mokken. De witte mokken hebben ook de meest uitgebreide druktechnieken, waaronder dus de vaatwasbestendige. Keramieken mokken zijn in vele kleuren leverbaar. U kunt zelfs mokken in eigen huisstijlkleuren bestellen. Daarnaast zijn er mokken voor bijv. cappuccino, senseo of thee. U vindt een brede selectie aan reismokken, to-go-bekers, thermobekers en thermosflessen. Vraag vooraf een sample of offerte aan. Overleg met ons over de meest geschikte druktechniek voor uw vaatwasser. We helpen u graag.

Contact

Bewijs dat u geen robot bent