Home
>>
bekers-bedrukken
<< Terug naar de vorige pagina

Bekers bedrukken

Bekers bedrukken doet u bij een specialist! Geef een beker van porselein of keramiek met bedrukking cadeau als relatiegeschenk. Laat de bekers bedrukken met uw logo, illustratie of afbeelding.WIj regelen dat snel en eenvoudig! Een mooi gepersonaliseerd cadeau waarmee u uw waardering uitspreekt, iemand bedankt of uw bedrijf promoot. Om weg te geven, maar ook voor dagelijks gebruik op kantoor. Met het bestellen van een voordelige bedrukte beker met naam blijft u in de belangstelling staan. Wij staan voor u klaar met onze professionele drukkerij en gaan uw bekers bedrukken.

Bekers bedrukken met logo, onze mogelijkheden: 

Bij ons kunt u uw bekers bedrukken en laten voorzien van een opdruk middels verschillende druktechnieken. Het is zelfs mogelijk op iedere beker een andere naam te drukken. Logo's kunnen wij goedkoop op bekers bedrukken met direktdruk. Logo's met rasters en kleurverloop drukken wij middels transferdruk. De wijze waarop wij uw bekers bedrukken is afhankelijk van het materiaal, uw logo en uw wensen. U kunt kiezen voor meerdere kleuren of een full color logo. Natuurlijk tonen wij u eerst een digitale drukproef voor we écht aan de slag gaan. Nieuwsgierig? 

Ook met foto/plaatje 

Wilt u liever uw beker voorzien van een foto of afbeelding. Met onze photo4u of picture4u methode krijgt u een realistische foto-kwaliteitopdruk. Een relatiegeschenk met een uitstekende uitstraling! Kies voor een mooie beker, en als u ons de namen, tekst en het lettertype doorgeeft dan regelen wij de rest.Neem contact met ons op voor meer informatie hierover.

Uw bekers bedrukken en direct bestellen? 

Op onze website vindt u alle belangrijke informatie die u nodig heeft omtrent ons proces van bekers bedrukken. Aanvullende informatie kunt u aanvragen via ons contactformulier. Een spoedaanvraag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen snel geleverd, een reguliere aanvraag heeft u tussen de 10 en 15 werkdagen in huis. En u hoeft er niet de deur voor uit! Het goedkeuren van de drukproef gaat allemaal digitaal.

Een bedrukte beker beoordelen? Vraag nu een gratis sample aan! 

Voor iedere prijscategorie is er een passende optie. Laat ons weten wat uw wensen zijn welke bekers wij moeten bedrukken voor u! Wij denken graag met u mee. Al een idee wat u wil? Bestel hieronder uw gewenste product of vraag naar onze gratis samples!